fredag 11. desember 2015

Forslag til kampanje

I forbindelse med oppgave om reklamekampanjer i sosiale medier har jeg valgt å fokusere på en fiktiv reklamekanpanje på sydenreiser.

Har laget en kort slideshare presentasjon angående reklamekampanjen.



Målet med kampanjen er å øke folks bevissthet rundt feriestedet, og få folk til å velge å reise hit. Det er da viktig at alle er fornøyd med ferieoppholdet slik at palmesus ikke får negativ oppmerksomhet.
Det er derfor også et mål og øke bevisstheten blant ansatte på at alle gjester skal ha et bra opphold og få god oppvartning og service, samt hjelp når de trenger dette. Økt vakthold og sikkerhet vil også være i fokus, slik at gjester kan føle seg trygge.

Vi ønsker å lage glade og koselige filmer og bilder av feriestedet som appellerer til de som ønsker seg en rolig og morsom ferie i sommervarme borte fra stress og mas i hverdagen. Og disse velger vi å dele på sosiale medier, hvor målet er at de deles videre av tidligere gjester som er fornøyd, og andre. Det er derfor viktig at folk ikke har negativ oppfatning av palmesus, slik at kampanjen forblir positiv i sosiale medier. Det vil under bildene og filmene ligge en link som tar deg direkte med til siden for bestilling av reiser. Det vil også være en facebookside angående reklamekampanjen tilgjengelig, hvor det vil være rask respons på henvendelser.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar